x

Yeni Zelanda İngilizce Dil Eğitimi - Language International Dil Okulu

 

Yurtdışında ingilizce dil eğitimi konusunda en cazip ülkelerden birisi Yeni Zelanda. Yeni Zelanda aynı zamanda göçmenlere sağladığı avantaj ve ayrıcalıklarla da popüler bir ülke konumunda. Dil eğitimi almak için Yeni Zelanda'yı (belirli süreden uzun eğitim alanlara) seçen öğrencilere, eğitimi süresi boyunca çalışma izni sunuyor. İngilizce öğrenmek isteyen uluslararaası öğrenciler için samimi ve konuksever bir ortam sunuyor. İngilizce'nin ana dil olması, okul dışında ingilizce pratik yapmaya olanak sağlıyor. Doğal güzellik, macera ve kültür olarak keşfedecek çok şey olması da bir avantaj.

 

İngilizce Eğitimi, Seyahat ve Çalışma Birarada

 

Yeni Zelanda'da turizm çok büyük bir çekim kaynağı. Nufüsü küçük (4.3 milyon kişi) ve huzurlu ülke. Özellikle outdoor sporları, macera, kültürel aktiveteler ve Türklere benzer misafirperverlikleriyle ünlüler. Haftaiçi ingilizce eğitimi alabilir, boş zamanlarda da Bungee Jumping, kayak, rafting, yelken ve benzeri aktiviteler yapabilirsiniz. Yeni Zelanda'da ingilizce eğitimi alan öğrencilerin büyük bir kısmı, eğer öğrenci visaları varsa, haftada 20 saate kadar çalışabiliyorlar. Tam tersi, çalışma izni olan birisi de, kısa dönem ingilizce kursları alabiliyor. Kolej, enstitü, teknik okul ve üniversite seviyelerinde bir çok iyi okul da barındıran Yeni Zelanda, İngilizce dil eğitiminden sonra, diğer seviyelerde de eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler için güzel alternatifler sunuyor. 

 

 

Yeni Zelanda'nın En Köklü Dil Okullarından, Languages International

 

 

1978 yılında kurulan okul, ülkenin en eski ve iyi okullarından biridir. Kaliteli, güvenilir olması ve öğrencilere verdiği önem konusunda dünyada iyi bir üne sahiptir. Languages International'ın 2 kampüsü vardır. Birisi Auckland'da diğeri de Christchurch'tedir. IELTS, TOEFL, TOEIC, İş ingilizcesi, Genel ingilizce gibi kurslardan size uygun olanı seçebilirsiniz. 

 

Detaylı bilgi için tıklayın.

 

 

- Yeni Zelanda'da Dil Eğitimi Almak İçin 6 Neden

- Yurtdışına Eğitim İçin Giderken Yanınıza Almanız Gereken 35 Şey

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım