x

Uğur Koleji Erken Kayıt Avantajları Devam Ediyor

Florya Uğur Koleji Erken Kayıt Avantajları


Florya Uğur Koleji'nin mayıs ayına özel erken kayıt avantajları başladı. İndirimli kayıt imkanından yararlanmak ve detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır.

 

 

Uğur Koleji'nde Eğitim & Sosyal İmkanlar


Uğur Koleji Erken Kayıt


Akademik Danışmanlık Sistemi


Uğur Koleji eğitim sisteminde yapılandırmacı öğrenme modeli, bire bir eğitim, kişiye özel eğitim modelleri ve “Akademik Danışmanlık Sistemi” uygulanıyor.

Akademik danışmanlık sisteminde, Uğur Koleji’nde okuyan öğrenciler sene başından itibaren danışman öğretmenleri tarafından takip ediliyor ve rehberlik hizmeti alıyorlar. Bu sistem sayesinde veli, okul ve öğrenci arasında kesintisiz iletişim ortamı oluşturuluyor. Ders ve sınav performansları sürekli takip edildiği için analizler ve ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıkan eksiklikler, öğrenci öğretmen bire bir çalışma saatleri planlanarak gideriliyor.



Yabancı Dil Eğitimi


Yabancı dil eğitimi de önem verilen konuların başında geliyor. Öğrenciler yabancı dil olarak İngilizce, seçmeli yabancı dil olarak Almanca ve İspanyolca dersleri alıyor.

 

Sosyal Kulüpler


Öğrencilerin ilgileri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak için açılan drama, bale, halk oyunları, serbest jimnastik, müzik, karikatür, moda ve tasarım, fen ve teknoloji, bilişim ve kodlama, satranç, mun, strateji ve akıl oyunları, yemek, coğrafya ve gezi, İspanyolca ve Almanca, geri dönüşüm ve tasarım öğrenci kulüpleri faaliyetlerine devam ediyor.

 

Kodlama & Robotik
 

Uğur Koleji,  “Kodlama, robotik, 3 boyutlu tasarım dersleri ile teknoloji çağına kolaylıkla uyum sağlayabilecek bireyler hazırlıyor. Bu eğitimleri Bilişim Teknolojileri ve Akıllı Cihaz Tasarım dersleri kapsamında veriyor. Eğitimlerden anaokulu, ilkokul 1.sınıftan 6.sınıfa kadar olan ve 9.sınıf öğrenciler faydalanıyor. 

 

Lise & Üniversite Giriş Hazırlık Programı


Üniversite ve lise giriş sınavları için uygulanan özel hazırlık programları var. Teknoloji donanımlı sınıflar ile öğrencilerin görsel ve işitsel merkezli öğrenme anlayışını benimsemeleri sağlanıyor.

 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım