x

TEOG'da başarının anahtarı: Doğa Okulları

Doğa Okulları kapsamlı TEOG Hazırlık Programıyla başarıyı şansa bırakmıyor. Ortaokulda uygulanan, öğrencilerin akademik gelişiminin yanı sıra kişisel gelişimlerini ortaya çıkaran SOES (StudentOrientedEducationSystem) ile eğitim gören Doğa Okulları öğrencileri; sınav kaygısı yaşamadan TEOG’akendine güven duyarak giriyor, MEB’in belirlediği müfredatla % 100 uyumlu sorularla sınava hazırlanarak TEOG’da başarı yakalıyor.

TEOG’a % 100 Uyumlu İçerik
TEOG’a% 100 uyumlu bir çalışma sistemi oluşturan Doğa Okulları’nın, yaprak testleri, DenemeSınavları ve diğer tüm içerikleritamamen TEOG’da çıkan sorular analiz edilerek Doğa Okulları öğretmenleri tarafından hazırlanıyor.Böylece gerçek sınavda öğrencilerimiz Doğa Okulları tarafından hazırlanan soruların aynısı ya da bir benzeri ile karşılaşıyor.

TEOG’A hazırlık 5. sınıftan başlıyor
TEOG için yapılan merkezi yazılı sınavlar test tekniğine sahip olmayı gerektiriyor. Doğa Okulları’nda öğrenciler 5. Sınıftan itibaren deneme sınavlarıyla soru çözme becerilerini geliştiriyor. 7. Sınıfta Cumartesi günleri yapılan TEOG Tercih hazırlık takviye kursları ile de bir taraftan okul yazılı notlarını yükselten öğrenciler,diğer taraftan da 8. sınıfta işlenecek TEOG sınav konularına da sağlam temel atıyor.

1.500 Saati Aşkın TEOG Eğitimi
Öğrencilerimiz, Nisan ayı sonunda gerçekleştirilecek olan TEOG sınavına kadar toplam 1500 ders saatinden fazla TEOG dersi ile alarak,30 binden fazla soru bulunan dokümanlarlasınava hazırlanıyorlar.
TEOG’da 130 Öğrencimiz Soruların Tamamını Doğru Yanıtladı

Geçen yıl TEOG sınavlarında 130 Doğa Okulları öğrencisi soruların tamamını doğru cevapladı. 2014-2015 yılı sonuçlarına göre, Kasım ve Nisan ayında 6 branşta yapılan TEOG sınavında 4.801 öğrencinin 3.379’sı ise en az bir alanda bütün soruları doğru yanıtlayarak büyük bir başarı sergiledi.

Akademik Gelişime Anlık Takip Ediliyor
Klasik eğitim anlayışını gelişen teknoloji ile birleştiren Doğa Okulları e-doğa portalı ile öğrencilerin akademik gelişmelerini anlık olarak takip ediyor. Eğitim portalından öğrenciler ödev kitaplarındaki ve soru bankalarındaki soruların çözüm videolarına kolayca ulaşabiliyor.

‘Asistanım’ Uygulamasıyla Akademik Başarı Çok Doğal
Doğa Okulları'nda her öğrencinin bir ‘asistanı’ bulunuyor. Asistan, konu ve kazanım eksiğini belirliyor ve buna göre her öğrenciye başarılı olması için özel yol haritası çıkarıyor. Asistanım uygulamasıyla öğrencilerin kazanım eksikliği sistemsel olarak tespit ediliyor ve öğrenciye, bu eksikliklere göre geri bildirimde bulunuluyor.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım