x

Sevgi Paylaşmaktır Sosyal Medya Yarışması

 

"Sevgi Paylaşmaktır'' Sosyal Medya Yarışması Nedir?

 

Amaç

Yarışmanın amacı; sevgisi ile hayatınızı renklendiren, anlamlandıran, size her konuda destek olan, yön veren, beraber vakit geçirmekten keyif aldığınız kişi ya da her ne ise bizimle fotoğrafını paylaşarak sosyal medyada yayınlanmasıdır. İstanbul çapında 15-40 yaş gruplarındaki öğrenci, anne- baba gibi herkesin katılabileceği bir sosyal medya yarışması düzenlenmiş olup en çok beğenilen fotoğraf ödüllendirilecektir.

 

Genel Koşullar 

 

Yarışmaya Başvuru ve Katılım; 

  • Yarışmaya sevginin fotoğrafını paylaşmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki 15 ile 40 yaş grubundaki herkes katılabilir,
  • Katılımcıların İÜV Adıgüzel Okulları’nın resmi Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarında #sevgipaylasmaktir hashtag ile fotoğraflarını paylaşıp, fotoğrafın orijinal boyutunu ise Ad-Soyad-İletişim bilgilerini yazarakkurumsaliletisim@iuvadiguzel.k12.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.
  • Yarışmaya için paylaşılan fotoğraflar daha önce hiçbir yerde kullanılmamış, kopya edilmemiş ve özgün olmalıdır.
  • Benzer ya da alıntı olduğu belirlenen fotoğraflar yarışma dışında kalacaktır.
  • Yarışmaya Jüri Üyeleri, Kurumsal İletişim Departmanı ve birinci derece yakınları katılamazlar.
  • Yarışmaya Adıgüzel bünyesinde çalışan yönetici, öğretmen ve idari personel katılamaz.
  • Yarışmaya Son Başvuru 17 Nisan 2015 Cuma günüdür.

 

Yarışma Sonucu ve Ödülü;

Paylaşılan tüm fotoğraflar, Jüri üyeleri tarafından seçilecek ve belirlenen en iyi fotoğraf 21 Nisan tarihinde Facebook sayfasında yayınlanacaktır. En iyi fotoğraf ödülünü kazanan yarışmacıya 01-03 Mayıs tarihinde çift kişilik 3 gün 2 gece AYVALIK-CUNDA-BOZCAADA turu hediye edilecektir.

Ödülü kazanan fotoğraf sahibine 23 Nisan 2015 Perşembe günü Ataşehir Parkı’nda düzenlenecek “23 Nisan Çocuk ve Bahar Şenliği”nde ödülü elden teslim edilecektir.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım