x

Özel İzmir Amerikan Koleji Anaokulu

Özel İzmir Amerikan Koleji Anaokulu

 

Özel İzmir Amerikan Koleji, İzmir’in en eski ve köklü kolejlerinden biridir. Misyonerler tarafından kurulmuştur. Başlangıçta yalnızca kız öğrencilerin eğitimi verilirken zamanla karma bir eğitim sistemine kavuşmuştur. Köklü bir okul olmasından dolayı binası görkemli yapıya sahiptir ve geniş alana yayılmaktadır. Zamanla farklı eğitim sınıflarına da sahip olmuştur. Örneğin anaokulu kısmı da eğitime açılmıştır. İzmir’de kaliteli ve sağlam bir eğitimin ilk adresi olarak görülmektedir.

 

 

İzmir’in Konak semtinde bulunan yerleşkesi olması nedeniyle ulaşım da oldukça kolaydır. Çok tercih edilmesinin bir diğer nedeni ise köklü bir sisteme sahip olmasıdır. Kadrosu yerleşmiş yapıdadır.

 

İzmir Amerikan Koleji sizleri ulaşmak istediğiniz hedeflere kolaylıkla götürür. Sağlam sistemi sayesinde kendinizi bu sistemin bir parçası olarak hissedeceksiniz. Bilindiği üzere okul öncesi eğitimin zorunlu hale gelmesi ile birlikte anaokulu sistemi de yerleşmiş duruma gelmiştir. Anaokulu, öğrencileri okul öncesi eğitime alıştırma adına kurumlandırılmış bir sistemden oluşmaktadır. Öğrencilik hayatına sağlam temeller atılması için ve okul yaşamına ısındırılması için ailelerin tercihi Özel İzmir Amerikan Koleji Anaokulu hizmet vermektedir.

 

 

Özel İzmir Amerikan Koleji anaokulu kadrosu uzman kadroya sahip öğretmenlerden oluşmaktadır. Öğretmenler öğrencileri ile yakından iletişim kurarlar. Aile ortamından farksız bir ortama sahiptir. Çünkü bu şekilde öğrenciler ile daha sağlıklı iletişim kurulabilmektedir. Anaokulu öğrenci fiyatları her yıl yeni düzenlemeler ile belirlenmektedir.

 

Anaokulu Eğitimi Nasıldır?

 

 

Anaokulu bilindiği üzere temellerin atıldığı en önemli basamaktır. Bu basamaklarda sağlam yürüyebilme adına kolej PDR öğretmenleri büyük bir özveri ile çalışmaktadır.

 

PDR birimi öğrenci aileleri ile iş birliği içerisinde çalışmaktadır. Bu işbirliği sayesinde sağlam bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedirler. Öğrencilere özgüven, dayanıklılık, iletişim becerileri ve empati, temel değer yargıları, zamanı etkili ve verimli kullanma, olumlu sosyal davranışlar, olumlu fiziksel gelişim, olumlu zihinsel gelişim, çalışma alışkanlığı, problem çözebilme yeteneği gibi bir takım bilgi ve beceriler kazandırmayı hedeflemektedirler. Çoğu zaman da bu hedefe ulaşıldığı görülmektedir.

 

Amerikan Koleji İzmir adına söylenebilecek en doğru söylemler köklü bir yapıya sahip olması ve uzun yıllardır süregelen eğitim sisteminin üzerine katarak devam etmesidir. Sistemini ve duruşunu bozmamıştır. Her zaman en iyisi olarak akıllarda kalmayı başarmıştır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım