x

Liv Koleji Bursluluk Sınavı

Liv Koleji Bursluluk Sınavı 2020

 

Liv Koleji Bursluluk Sınavı, bu sene 15 Şubat 2020, Cumartesi günü yapılacaktır.

Liv Koleji Çekmeköy, okula yeni öğrencilerini kabul etmek için 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflara yönelik "Liv Koleji Bursluluk Sınavı" düzenleyecek ve başarılı öğrencilere farklı oranlarda eğitim bursu verecektir.
 

Liv Koleji Bursluluk Sınavı Başvurusu
 

Yüzde 100 Burs İmkanı!


Liv Koleji Bursluluk Sınavı Başvuru


 

Liv Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman?


Liv Koleji bursluluk sınavı, 2020 yılında 15 Şubat, Cumartesi günü gerçekleşecektir. Sınava 3. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri katılabilecektir.

 

Liv Koleji Hakkında


Liv Koleji, Çekmeköy’de açılan ilk kampüsüyle 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencileriyle buluştu. Liv Koleji Çekmeköy kampüsü geniş bir alan üzerine kurulmuş modern binası, akıllı ve çevre dostu mimarisi, geniş yeşil alanları, spor alanları, teknolojik altyapısı, laboratuvarları ve fiziki donanımıyla öğrencilerine sıradışı bir eğitim ortamı sunuyor.

2018 Eylül'de eğitim öğretime başlayan Liv Koleji Çekmeköy, yeni kampüsüne öğrenci kabul etmek için için 9 Şubat 2019'da "Liv Koleji Bursluluk Sınavı" düzenleyecek ve başarılı öğrencilere yüzde 100'a varan oranlarda eğitim bursu verecektir.
 

Liv Koleji Bursluluk Sınavı hakkında detaylı bilgi almak ve ön başvuruda bulunmak için aşağıdaki yukarıdaki formu doldurmanız yeterli olacaktır.
 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım