x

Kendin Ol Eğitim Kurumları Eğitime Yeni Bir Nefes Getiriyor.

KENDİN OL EĞİTİM KURUMLARI

 

Tuzla Tepeören bölgesinde yer alan Kendin OL Eğitim Kurumlarını mercek altına alıyoruz. 

 

Eğitim Gönüllüleri ve Tecrübeli eğitimciler tarafından ticari amaç gütmeden kurulan KendinOL Eğitim Kurumları, 2014 Eylül ayında eğitime başlamış. Ülkemizin aydınlık yüzü olacak gençler yetiştirmeyi amaçlayan, Atatürk ilkelerini benimseyen, kaliteyi ilk ilke olarak belirlemiş butik bir özel okul.

 

Kendin Ol Eğitim Kurumları

 

Kurumda anasınıfı dahil ilk sekiz yıllık eğitim sunuluyor. Her sınıftan sadece iki şube bulunuyor ve sınıf mevcutları on sekiz öğrenciyle sınırlandırılmış. 18 dersliği bulunan okulda ayrıca fen laboratuvarı, resim sınıfı, müzik sınıfı, bilgisayar sınıfı, ve bilim teknoloji sınıfı bulunuyor.

 

Okulda kantin bulunmuyor. Öğrencilere sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından oluşan yaklaşık bin sekizyüz kalorilik üç öğün yemek, okul tarafından sağlanıyor. Yemek menüsü beslenme ve gelişim uzmanları tarafından hazırlanıyor ve bu menü her ay başında veliler ile paylaşılıyor. 

 

KendinOL Eğitim Kurumlarında Bir Gün Nasıl Geçiyor ?

 

Bu soruyu, KendinOL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Ülker yanıtladı: “Okulumuzda günlük sekiz saat ders programı uygulanır. Sabah sekiz buçuk civarı okulumuza gelen öğrencilerimiz, birlikte kahvaltıdan sonra, saat dokuzda ilk derslerine başlarlar. Öğleden sonra saat dört onbeşte servislerle okulumuzdan ayrılırlar.

 

Atatürk’ün dediği gibi “Eğitimde feda edilecek fert yoktur.” Bu sebeple fen lisesi ve üzeri bir eğitim sistemini kendine seviye olarak seçen okulumuzda üst düzey eğitimi ilke ediniyoruz. Öğrencinin rehberlik desteğiyle saptanan kapasitesinin mutlaka kullanılmasından yanayız. “Bilgi yığını” olan öğrencilerden çok bilgiye nasıl ulaşabileceğini önemsiyoruz. Öğretilen her bilginin, günlük hayattaki yerini ve laboratuvar çalışmalarıyla somut hale dönüştürerek geliştirmeyi amaçlıyoruz.

 

İkincil önceliğimiz yabancı dil eğitimidir. Yabancı Dil eğitimine verdiğimiz önemden dolayı günlük ders sayısını 9 saate çıkarmayı planlıyoruz. Yabancı diller olarak İngilizce ve Almancayı seçtik. Yabancı dilin eğitimdeki yeri ve öneminin son derece farkındayız. Öğrenilen her dilin konuşmak hatta o dilde kaynak araştırma boyutunda öğretilmesini başarı düzeyi olarak saptadık. Yabancı dil eğitiminde fark yaratmanın peşindeyiz. Özel okulun ilk şartının üst düzey dil eğitiminden geçtiğini biliyoruz. Bu büyük bir sorumluluktur.

 

Mutlu çocuk başarır. Okulunu, öğretmenlerini seven her öğrencinin başarıya ulaşacağını iddia ediyoruz. Her öğrenciyi işlenmemiş mücevher olarak gören, öğretme açlığı hiç bitmemiş öğretmenlerle çalışıyoruz. Çocuğunuzu ve geleceğini en az sizin kadar önemsiyoruz.”

 

Okul arayışı içerisinde olanların, eğitime yeni bir nefes getiren KendinOL Eğitim Kurumları’nı mutlaka incelemesini tavsiye ediyoruz.

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım