x

Kanada Okulları Fiyatları 2019

Kanada Okulları Fiyatları
 

2019 yılı Kanada okulları fiyatları henüz açıklanmadı.

Türkiye'de öğrencilerine Kanada eğitim standartlarına göre eğitim öğretim sunan Kanada Okulları 2015 yılında Levent ve Çamlıca anaokullarını açtıktan sonra yeni kampüslerle büyümeye devam ediyor.

Kanada Okulları Levent (anaokulu), Kanada Okulları Ulus (ilkokul), Kanada Okulları Cadde (anaokulu), Kanada Okulları Moda (ilkokul) ve 2018 Eylül'de açılan olan Kanada Okulları Florya (anaokulu, ilkokul) kampüsüyle kampüs sayısını 5'e çıkarttı.

Kanada Okulları Türkiye Direktörü Ayşen Karşit, Kanada Anaokulu’nun Türkiye’de büyük başarı elde ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize, Kanada’daki öğrencilerle aynı hakları sağlayarak, son derece önemli olanaklar sunuyoruz. Her iki ülkenin Eğitim Bakanlıkları tarafından kayıt altında bulundurulan öğrencilerimiz, eğitim hayatlarına diğer Kanadalı öğrencilerle aynı şartlarda devam ettiklerinden, eğitimlerini istedikleri zaman Kanada'da sürdürebiliyorlar.
 

Kanada Okulları Cadde


Kanada okulları ücretleri kampüs lokasyonuna ve eğitim seviyesine göre değişiyor. Ancak bursluluk sınavı ve her aya özel erken kayıt indirimleriyle velilere okul ücretleri konusunda kolaylıklar sağlayabiliyor.

 

Kardeş İndirimi
 

Kanada Okulları'nda kardeş indirimi mümkün olabiliyor. 3 kardeş için örnek verecek olursak ;

En büyük sınıfa giden öğrenciden standart eğitim ücreti, ikinci öğrenci için standart fiyata indirim yapılarak; üçüncü öğrenci için de normal fiyata indirim yapılarak uygulanıyor.

 

Kanada Okulları fiyatları ve eğitim hakkında bilgi almak için aşağıdaki formu doldurun, okul yetkilileri hemen sizi arasın.


 

 

 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım