x

Kadıköy’deki Anaokullar

Kadıköy Anaokulları

 

Kadıköy’de çok fazla özel anaokulu ve çocuk evi bulunmaktadır. Birçok eğitim sistemi bulunan eğitim öğretim hayatında anaokulları da bu eğitim sistemlerinden kendilerine uygun olanı seçerek okul öncesi çocukları okula hazırlıyor.

 

Kilittaşı Anaokulları

 

Kilittaşı Okulları Keystone International School tarafından Kanada Eğitim Programı PEI baz alınarak eğitim verilmektedir. Okulun İngilizce ders programında takip ettiği proje temelli ve okuma ağırlıklı, eşşiz bir programdır. İngilizce, okulumuzun her seviyesinde anadil yaklaşımını ile takip edilir. Kilittaşı Anaokullarında kabul edilen anadil Türkçe ve İngilizce’nin dışında 2. yabancı dil Fransızca’dır. Bu ders anadili Fransızca olan öğretmenler tarafından Fransız kültürel yaklaşımı ile öğretilir. Kilittaşı Okulları “Dünya Vatandaşı” vizyonuna sahip olmanın doğal ortamıdır. Akademik yaklaşımımızdaki doğal ortamın benimsenmesi okulun her alanında tanık olunan doğal yaşamdan kaynaklanır.

 

Kilittaşı Anaokulları, Kadıköy bölgesinde Kilittaşı Erenköy Anaokulu & Kilittaşı Çamlıca Anaokulu olarak hizmet vermektedir.

 

Ataşehir Amerikan Kültür Kolejleri AKD Kids Anaokulu

 

Ataşehir Amerikan Kültür AKD Kids Anaokulu, ulusal değerleri önemsediği kadar evrensel niteliğe de sahip, bilimsel, sosyo-kültürel yapıya uygun eğitim modelini, benimsediği değerleri ile sürekli geliştirmektedir. Yabancı dil eğitimi ve sanatsal etkinliklerin gerçekleştirildiği anaokulunda uzman bir kadro bulunur. En önemli özelliğinin İngilizce eğitim olduğu anaokulunda çocukların hayal dünyası, becerileri gibi unsurlar da ön plandadır.

 

 

 

Avrupa Koleji Acıbadem Anaokulu

 

avrupa koleji acıbadem anaokulu

 

Avrupa Koleji bünyesinde ve yerleşkesinde yer alan bu Avrupa Koleji Acıbadem Anaokulu Acıbadem bölgesinde yer almaktadır. Avrupa Koleji İnovasyon Okulu olarak kurulan ilk ve tek okuldur. İnovasyon 21. yüzyılın en önemli yetkinliğidir. Avrupa Koleji Acıbadem İnovasyon okulunda anaokulundan başlayan İNOVASYON dersleri fark yaratır. Avrupa koleji‘nde geliştirilen inovasyon dersi müfredatı; STEM, 3D tasarım, web tasarım, lego robotik, maker atölye, kodlama ve çocuklar için mimarlık ve mühendislik becerilerini içerir. 

 

Gelecek yüz yılın bilişim becerileri olan bu çalışmalar ile çok erken yaşta tanışan öğrencilerimiz akademik kariyerlerinde fark yaratan bireyler olarak gelişirler.

 

Suadiye Sarmaşık Çocukevi

 

 

Kurulduğu 2000 yılından beri alanında en iyisini amaçlayarak, çocuğun çok özel ve çok değerli olduğu bilinciyle çalışmakta olan Sarmaşık Çocukevi, çocukları beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda, kendine güvenen sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlendirebilen, yaşadığı dünyaya duyarlı, ilkeli bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

 

Sarmaçık Çocukevi, çocukların düşünme yeteneğini geliştirerek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan hayat boyu öğrenmeye açık bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

 

Bahçeşehir Koleji Çamlıca Anaokulu

 

bahçeşehir koleji çamlıca anaokulu

 

Bahçeşehir Koleji Çamlıca Anaokulunda, 4 yaş ve 5 yaş gruplarında “Çift Dilli Eğitim” ya da “HalfDay English/Yarım Gün Türkçe Yarım Gün İngilizce” programı uygulanır. Çift Dilli Eğitim sisteminde, sınıflarımızda 1 Türk Anaokulu Öğretmeni ve 1 NativeSpeaker İngilizce öğretmeni bulunur. Programın %70’i İngilizce %30’u Türkçe olarak yürütülür. 2 sınıfın ortak bir asistan öğretmeni de bulunmaktadır.

 

HalfDay English uygulamasında, yarım gün Türkçe yarım gün İngilizce öğretmeni ile program yürütülür. 2 sınıfın ortak bir asistan öğretmeni de bulunmaktadır. Bahçeşehir Koleji Çamlıca anaokulunda 4 yaşından itibaren uygulanan Çift Dilli Eğitim sisteminin amacı, öğrencilerin yaratıcı ve interaktif öğrenme ortamlarında İngilizce dil becerilerini geliştirmek, yoğun İngilizce eğitimi ile kavramları hem anadillerinde hem İngilizce irdeleyerek, bütünsel olarak kavramalarını sağlamaktır.

 

Evinize yakın anaokullarını araştırmak için tıklayın.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım