x

Beşiktaş'taki Anaokulları

Beşiktaş Anaokulları

 

10 öğretmenin ve bir rehber öğretmenin hizmet verdiği Akatlar Anaokulu, 8 dersliği ile 200 öğrenciye hizmet vermektedir. İsteğe bağlı olarak sabah grubu ve öğlen grubu bulunmaktadır. Anaokulunun servis, güvenlik ve yemekhane imkanı bulunmaktadır. 2003 yılında faaliyete geçen eğitim kurumu 3.080 metrekarelik bir alana kurulmuştur. Sınıflar öğrencilerin bireysel farklılıkları, yaş grubu ve gelişimsel özelliklerine göre oluşturulmuştur. Akatlar anaokulu fiyatları erken kayıt dönemi imkanına göre değişiklik göstermektedir.
 

Beşiktaş Anaokulları

 

Özel Atlıkarınca Anaokulu
 

Atlıkarınca Anaokulu Beşiktaş lokasyonunda yer almakla birlikte 3-4 yaş grubundan itibaren eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamaktadır. 10 öğretmen ve 3 yardımcı öğrenmenle hizmet veren anaokulunun etüt, yemekhane ve servis imkanları bulunmaktadır. Anaokulu 350 metrekarelik bir oyun alanına sahiptir. 8 derslikli Atlıkarınca Anaokulu yalnızca haftaiçi hizmet vermektedir.
 

Özel Beş İklim Anaokulu
 

Beşiktaşta anaokulları kategorisinde yer alan Beş İklim Anaokulu tam gün ve yarım gün olmak üzere eğitim vermektedir. Anaokulunun yemek odası, kapalı ve açık oyun alanı, servisi ve güvenliği bulunmaktadır. Verilen dersler arasınca İngilizce, drama, müzik, beden eğitimi, el sanatları ve fen-matematik etkinlikleri yer almaktadır. Anaokuluna 2-6 yaş arası öğrenciler kabul edilmektedir ve yaş esasına göre sınıflar oluşturulmaktadır. Dersler, yaş gruplarının çeşitliliğine göre şekillendirilmektedir.
 


 

Atanur Oğuz Anaokulu
 

Highscope Yaklaşımını esas alan Atanur Oğuz Anaokulu, yabancı dil ve matematik-fen bilimleri ağırlıklı olmak üzere öğrencilere eğitim vermektedir. Bu anaokulunda yaş farkı gözetmeksizin bütün öğrenciler uluslararası çalışmalara katılmaya teşvik edilmektedir. Böylece her yönden aktif bir birey oluşturmanın temeli atılmaya çalışılmaktadır. Öğrencilere dersler dışında özbakım becerileri kazandırmak da okulun en büyük amaçları arasında yer almaktadır.
 


 

Yeni Nesil 2000 Anaokulu
 

Türkçe ve Fransızca eğitimi bir arada veren Yeni Nesil 2000 Anaokulu sorgulayıcı, yaratıcı, sorumlluluk sahibi ve aktif bireyler yetiştirmeyi amaçlamış bir eğitim kurumudur. Türkçe, fen, sosyal, doğa çalışmaları, sanat etkinlikleri ve okuma yazmaya hazırlık dersleri öğrencilere gösterilmektedir. Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimleri için çeşitli dersler ve oyun faaliyetleri de bulunmaktadır. Dans, satranç, müzik, görsel sanatlar, yaratıcı drama ve beden eğitimi bu faaliyetler arasında bulunmaktadır.

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım