x

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji Anaokulu

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji Anaokulu

 

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji Anaokulu’nda verilen iki dilli eğitim ve kazandırılan beceriler ile çocuklarınız hayatlarını idame ettirirken, bir birey olarak sorumluluk bilincini de kazanırlar. Verilen çift dilli ve çift öğretmenli eğitimde, çocuklar erken yaşta İngilizce becerilerini geliştirerek, doğal süreç içerisinde yabancı dili bir iletişim aracı olarak kullanmayı öğrenirler.

 

Bu noktada kreş eğitiminden farklı olarak, değerler eğitimi daha yoğun ve uygulanabilir bir biçimde çocuklara öğretilirken, yaşam boyu edinilecek olan tutum ve becerilerin de temeli oluşturulur. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleri ile doğaya ve canlılara karşı duyarlılık ile empati ve değer bilme tutumları geliştirilir.

 

 

Standartlara tam anlamıyla uygun sınıf mevcutları ile öğrenci grup halinde çalışmayı ve dostluk kavramını öğrenir. Uyum ve sinerji ortamı yaratılarak sağlanan eğitimlerde, sanatsal ve bilimsel faaliyetlere yönelik uygulamalar gerçekleştirilerek, öğrencinin ilgisinin olduğu alanlar tespit edilerek bu alanlara yönelmesi için destek verilir.

 

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji Anaokulu Ücreti

 

Velilerin sıklıkla tercih ettiği amerikan kültür koleji okul ücreti standart kolej fiyatları ile benzer sınırlar içerisinde yer alır ve okul için yapılan masraflar ile öğrencinin beslenme ve giyim gibi ihtiyaçları da okul tarafından temin edilir.

 

 

Anaokulu eğitimini tamamlayan öğrenci doğrudan amerikan kültür koleji ilkokulu ile eğitimine devam ettiğinde; anasınıfında kazanılan beceriler ve bilgiler ilkokul eğitimcileri ile paylaşılarak, bireysel ve grup eğitimine kaldığı yerden devam edilir. Bu sayede öğrenci asla kazanımlarından ve öğrendiklerinden kopmaz ve sağlanan eğitim ile bütünlük çerçevesinde, ortaöğretim ve liseye onunla birlikte yürünür.

 

 

Geleceğin umut vadeden nesilleri yetiştirilirken, onların bireysel dünyaları ve hayal güçleri de geliştirilir. Tüm gelişimler bizzat veli öğretmen iletişimi ile aileye de aktarılarak, evde devam eden eğitim süreci de bu şekilde desteklenir.

 

Amerikan Kültür Koleji Ataşehir hakkında detaylı bilgiyi sayfamızdan öğrenebilirsiniz. 

Doğruokul.com'u kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi. Anladım